În loc să râdă de ea, ca restul românilor, actorii de la Țăndărică au dovedit o bunăvoință ieșită din comun și i-au explicat Vioricăi Dăncilă, cu ajutorul păpușilor, cum stă treaba cu moțiunea de cenzură. Și se pare că abordarea a funcționat, pentru că Dăncilă pare să înțeleagă acum ce-o așteaptă joi.

dancila_tandarica_motiune.jpg ”Dacă la început Viorica zâmbea și aplauda frenetic, ba chiar a și încercat la un moment dat să comunice cu păpușile, cu timpul a realizat, încet-încet, că nu e nimic de râs în ce-o așteaptă. Ne-a luat vreo două ore până am făcut-o să priceapă că joi riscă să fie demisă și că, astfel, cariera ei politică se va încheia. Că se va întoarce la Videle, ca vânzătoare la piață sau la un minimarket”, a povestit unul dintre actori.

Viorica Dăncilă a plecat în lacrimi de la reprezentația celor de la Țăndărică și s-a închis în biroul ei de la Guvern și refuză să deschidă ușa. Ba chiar a refuzat și grișul cu lapte, pe care nu l-a ratat niciodată de când e premier. Iar dacă încearcă cineva s-o cheme afară, Viorica răspunde invariabil, printre suspine, cu ”Plecați, că nu mă mai joc cu voi, că m-ați păcălit! Și o să vă spun lui Liviu!”.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Tuesday, 08.10.2019 18:55 Politic

National Cinematografic