Actorii de la Ţăndărică i-au explicat cu păpuşi lui Dăncilă care e faza cu moţiunea de cenzură

În loc să râdă de ea, ca restul românilor, actorii de la Țăndărică au dovedit o bunăvoință ieșită din comun și i-au explicat Vioricăi Dăncilă, cu ajutorul păpușilor, cum stă treaba cu moțiunea de cenzură. Și se pare că abordarea a funcționat, pentru că Dăncilă pare să înțeleagă acum ce-o așteaptă joi.

”Dacă la început Viorica zâmbea și aplauda frenetic, ba chiar a și încercat la un moment dat să comunice cu păpușile, cu timpul a realizat, încet-încet, că nu e nimic de râs în ce-o așteaptă. Ne-a luat vreo două ore până am făcut-o să priceapă că joi riscă să fie demisă și că, astfel, cariera ei politică se va încheia. Că se va întoarce la Videle, ca vânzătoare la piață sau la un minimarket”, a povestit unul dintre actori.

Viorica Dăncilă a plecat în lacrimi de la reprezentația celor de la Țăndărică și s-a închis în biroul ei de la Guvern și refuză să deschidă ușa. Ba chiar a refuzat și grișul cu lapte, pe care nu l-a ratat niciodată de când e premier. Iar dacă încearcă cineva s-o cheme afară, Viorica răspunde invariabil, printre suspine, cu ”Plecați, că nu mă mai joc cu voi, că m-ați păcălit! Și o să vă spun lui Liviu!”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 octombrie 2019 16:10
Citește mai mult despre: Dancila

Alte articole

Vezi mai mult