Veşti proaste pentru 3000 de români originari din Republica Moldova care au viză de flotant în acelaşi apartament din sectorul 3! După ce unul dintre ei s-a întors recent din Italia, toţi 3000 trebuie izolaţi la domiciliu.

3000_de_moldoveni.jpg În total, domiciliul nu are decât 55 de metri pătraţi, spun reprezentanţii din teren ai autorităţilor.

"Sincer vă spun, o să fie o provocare. Am reuşit să izolăm 7 chinezi din Colentina într-o garsonieră, dar 3000 de moldoveni în două camere... Uf, o facem noi cumva şi pe asta", spune nea Ilie, omul cu lopata de la DSP.

"Apartamentul fiind la ultimul etaj, putem să-i scoatem pe balcon, unul peste altul, dar ar rezulta un turn de moldoveni înalt până în stratosferă, care riscă oricând să intre în contact cu avioanele. Dacă săpăm în subsolul blocului şi îi punem acolo, iar nu e bine, că riscă să ajungă în China", explică dr. Vasile Băicoianu, epidemiolog.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Wednesday, 11.03.2020 10:33 Politic

National Cinematografic