Acum, că Guvernul a fost investit, România revine la normal: azi s-au dat 27.000 de șpăgi

Ziua a debutat în forță pentru România, țară care abia și-a primit un nou guvern. Un om de afaceri controversat din București a înmânat o șpagă unui funcționar din primărie ca să primească aprobările pentru dărâmarea unui orfelinat în locul căruia va construi o clădire de birouri. Clădirea va avea 15 etaje peste limita permisă de PUZ, și va afecta serios o clădire monument istoric în care este amenajat un muzeu.

Senatorul Varujan Vosganian, scăpat de parlament de urmărirea penală a dat câteva telefoane și a intermediat o șpagă pentru un coleg din PNL iar senatorul Șerban Nicolae de la PSD s-a sacrificat și a încasat o șpagă personal, împreună cu banii solicitând și niște caltaboși, două borcane de jumări în untură și trei metri de cârnați, că vin sărbătorile imediat.

Nu toată lumea a dat șpagă însă: un preot care și-a parcat Jeep-ul pe trecerea de pietoni din fața unei școli, a obținut de la primăria de sector aprobare pentru distrugerea unui spațiu verde ca să-și construiască o biserică fără să dea șpagă. A promis, în schimb, că-l va picta pe primar pe unul din pereții bisericii deși „e gras ca un porc și ocupă mult spațiu. Dar, deh, de la mine puțin, de la Dumnezeu mai mult”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

18 noiembrie 2015 14:39
Citește mai mult despre: guvern spaga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult