Klaus Iohannis ar putea renunța în curând la jobul de președinte, pentru că vânzările la noua sa carte „Cum să aduci o mașină din Germania” au depășit toate așteptările și-l vor umple de bani. În doar câteva ore s-a epuizat primul tiraj, iar tipografia a renunțat la tipărirea catalogului Kaufland, că era nevoie de hârtie. 

iohannis masini germania.jpg

Prefața este scrisă de cunoscutul intelectual Gabriel Liiceanu și este intitulată, sugestiv, „Și eu mi-am adus mașină din Germania” și vorbește despre tumultul omului care pleacă din Moldova, la fel ca Eminescu, și merge până la Berlin, la târg. Și Andrei Pleșu a elogiat cartea, povestind că și-a dat seama cât l-ar fi ajutat aceste sfaturi când a fost ministru de Externe și putea să-și aducă câte un Opel Kadett la fiecare vizită în Germania. 

Pe lângă criticii literari, și criticii de film sunt entuziasmați spunând că „Dacă s-ar și ecraniza, ar depăși Game of Thrones la audiență”. Cartea se găsește în librării la secțiunea auto dar și la secțiunea economie-politică.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 12.03.2015 20:23 Politic

National Cinematografic