De procurori mai scapă omul, dar de furia nevestei? Cunoscutul afacerist şi politician Sebastian Ghiţă a comis, probabil, greşeala vieţii sale, omiţând să se întoarcă în ţară de 1 Martie cu un cadou simbolic pentru soţia sa.

ghita_cautat_de_nevasta.jpg

Într-o înregistrare difuzată de RTV, acesta a încercat să explice că nu poate reveni în România pentru că îl caută DNA-ul, însă apropiaţii spun că Mădălina Ghiţă s-ar fi înarmat cu un făcăleţ şi ar fi pornit deja pe urmele lui.

“De câte ori îi zic să vină acasă, îmi pune placa cu DNA-ul. Vai, DNA-ul nu mă lasă să schimb becul din pod. DNA-ul nu mă lasă să merg la serbarea lu’ ăla micu’. Nu duc gunoiul că mă vede DNA-ul. DNA de Valentine’s. DNA de Dragobete. Îi arăt eu lui un DNA pe spinare de n-o să-l poată duce!”, a exclamat soţia lui Ghiţă.

“Măcar nişte ghiocei, boule! Ce, acolo, în Iordania nu cresc ghiocei? Să te extrădeze ăia direct la mă-ta, că în casa mea nu mai calci”, a adăugat partenera fostului deputat PRU, aruncându-i la gunoi colecţia preţioasă de contracte cu statul.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile | Wednesday, 01.03.2017 00:51 Politic

National Cinematografic