De procurori mai scapă omul, dar de furia nevestei? Cunoscutul afacerist şi politician Sebastian Ghiţă a comis, probabil, greşeala vieţii sale, omiţând să se întoarcă în ţară de 1 Martie cu un cadou simbolic pentru soţia sa.

ghita_cautat_de_nevasta.jpg

Într-o înregistrare difuzată de RTV, acesta a încercat să explice că nu poate reveni în România pentru că îl caută DNA-ul, însă apropiaţii spun că Mădălina Ghiţă s-ar fi înarmat cu un făcăleţ şi ar fi pornit deja pe urmele lui.

“De câte ori îi zic să vină acasă, îmi pune placa cu DNA-ul. Vai, DNA-ul nu mă lasă să schimb becul din pod. DNA-ul nu mă lasă să merg la serbarea lu’ ăla micu’. Nu duc gunoiul că mă vede DNA-ul. DNA de Valentine’s. DNA de Dragobete. Îi arăt eu lui un DNA pe spinare de n-o să-l poată duce!”, a exclamat soţia lui Ghiţă.

“Măcar nişte ghiocei, boule! Ce, acolo, în Iordania nu cresc ghiocei? Să te extrădeze ăia direct la mă-ta, că în casa mea nu mai calci”, a adăugat partenera fostului deputat PRU, aruncându-i la gunoi colecţia preţioasă de contracte cu statul.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Wednesday, 01.03.2017 00:51 Politic

National Cinematografic