Canicula are şi efecte pozitive! Mii de români au observat, zilele acestea, că timpul de livrare al pizzei a scăzut considerabil. Motivul e cât se poate de simplu: când afară sunt peste 40 de grade, pizza e trimisă crudă şi se coace pe drum, în portbagajul oropsitului cu Matiz fără aer condiţionat care o livrează.

pizza_livrare_canicula.jpg
“E fenomenal! Nu ştiu cum au trimis-o, dar mi-a ajuns pizza la birou în 5 minute!”, spune Decebal Popescu, corporatist şi consumator avid de cocă cu caşcaval. “Şoferul mi-a explicat că a primit-o necoaptă şi s-a făcut pe drum. Cred şi eu, pe căldurile astea... Miroase puţin a motorină, dar având în vedere că de obicei vine în trei ore, n-am pretenţii.”

“Soarele e cel mai bun cuptor”, confirmă Jean Stere, patronul unei pizzerii. “Ne gândim să livrăm şi mititei cruzi, ca să se frigă pe drum, pe capota maşinii. Dar trebuie să găsim o metodă pentru a-i fixa acolo. Altfel ajung la destinaţie cu urme de asfalt.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Thursday, 23.06.2016 15:13 Politic

National Cinematografic