Lumea fotbalului românesc este zguduită de un nou scandal de proporții după ce Gigi Becali a depus o plângere împotriva lui Copos, pe motiv că acesta i-ar fi copiat una din cele 20 de cărți scrise în inchisoare. Cartea cu pricina, Macbeth, spune povestea unui general care, în urma profeției a trei vrăjitoare, devine Regele Scoției.becali_copos_macbeth.jpg

Se pare că Gigi Becali ar fi scris cartea în numai trei zile, între alte două romane care au lăsat lumea academică mască, Hamlet și Un veac de singurătate. “George a copiat pagină cu pagină. Eu apucasem deja să înregistrez cartea la Academie, așa că acum trebuie să-mi achite daune. Ideea cărții mi-a venit în timp ce vorbeam la telefon cu Tănase”, a declarat Becali.

Contactat de presă, fostul finanțator al Rapidului nu a dorit să comenteze acuzațiile, fiind în continuare preocupat cu monumentalele opere la care lucrează în acest moment: “Rolul muștelor în gospodăriile moldovenești din secolul al XV-lea” și “Tactici corecte în manevrarea cu precizie a unui cărucior de cumpărături la hypermarket”.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Laurentiu | Thursday, 09.04.2015 15:32 Politic

National Cinematografic