Acuze grave: Becali îl suspectează pe Copos că ar fi copiat din cartea sa, Macbeth

Lumea fotbalului românesc este zguduită de un nou scandal de proporții după ce Gigi Becali a depus o plângere împotriva lui Copos, pe motiv că acesta i-ar fi copiat una din cele 20 de cărți scrise în inchisoare. Cartea cu pricina, Macbeth, spune povestea unui general care, în urma profeției a trei vrăjitoare, devine Regele Scoției.

Se pare că Gigi Becali ar fi scris cartea în numai trei zile, între alte două romane care au lăsat lumea academică mască, Hamlet și Un veac de singurătate. “George a copiat pagină cu pagină. Eu apucasem deja să înregistrez cartea la Academie, așa că acum trebuie să-mi achite daune. Ideea cărții mi-a venit în timp ce vorbeam la telefon cu Tănase”, a declarat Becali.

Contactat de presă, fostul finanțator al Rapidului nu a dorit să comenteze acuzațiile, fiind în continuare preocupat cu monumentalele opere la care lucrează în acest moment: “Rolul muștelor în gospodăriile moldovenești din secolul al XV-lea” și “Tactici corecte în manevrarea cu precizie a unui cărucior de cumpărături la hypermarket”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
9 aprilie 2015 15:32
Citește mai mult despre: Becali Copos eliberare inchisoare Macbeth plagiat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult