Adevăr sau poveste pescărească? Crin Antonescu susţine că a prins un somn de peste 48 de ore

Vestea că un pescar rus a capturat un somn de 195 kg în apele Volgăi nu l-a impresionat deloc pe preşedintele Senatului, Crin Antonescu. Acesta a declarat într-un comunicat oficial că ar fi prins cu câteva zile în urmă, în propriul pat, un somn de peste 48 de ore, fiind hotărât să ajungă cu el în Cartea Recordurilor. Cu toate că nu a reuşit să fotografieze somnul, liberalul este convins că amprenta lăsată în aşternut îi va convinge pe specialişti de existenţa “monstrului”.

“Ultimul meu somn avea 48, poate 50 de ore, nu exagerez! Aşa se măsoară calitatea unui somn, nu în kilograme. Nici nu ştiu cum poţi cântări un somn, dacă stau să mă gândesc. Pescarii aceia din Rusia sunt nişte impostori”, a declarat Antonescu. “În plus, cine a mai pomenit somn în râu? Locul somnului e în plapumă, la căldură, acolo îi place să stea!”

În sprijinul colegului lor din Senat, mai mulţi liberali au confirmat că liderul lor este o autoritate în materie de somn. “Poate că nu se pricepe la pescuit, precum ruşii, dar nimeni nu îl întrece la somn. Nu există şedinţă pe parcursul căreia Crin să nu prindă măcar un pui de somn”, a susţinut un parlamentar.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
8 ianuarie 2013 08:01

Alte articole

Vezi mai mult