Adevărul despre vizita lui Tudorel Toader în Japonia! A fost trimis de Dragnea să devină mai bun la bukkake

Şeful PSD ţine foarte mult să aibă alături numai profesionişti cu înalte specializări! Potrivit unor surse din interior, înainte să fie chemat acasă de urgenţă, ministrul Tudorel Toader fusese trimis în Japonia la un curs de calificare în bukkake, ca să facă faţă mai bine discuţiilor cu liderii coaliţiei de guvernământ.

„Domnul Dragnea a demis doi premieri până acum fiindcă nu s-au priceput la bukkake. Miniştri, nu vă mai zic. Erau unii care numai când auzeau de bukkake strâmbau din nas. Când îi băgam într-o şedinţă de bukkake, găseau tot felul de scuze. Ne trebuie oameni pe care ne putem baza, nu d-ăştia care fug la primul bukkake”, spune Călin Popescu-Tăriceanu, care a secondat decizia lui Dragnea de a-l trimite pe ministrul Toader la prestigiosul Institut de Bukkake „Montezuma Saganaki” din Kyoto.

Preluată din cultura japoneză, bukkake sau „arta conversaţiei” este o tehnică străveche prin care şefii de organizaţii – ca Yakuza sau partidele politice – îşi consolidează autoritatea peste supuşii lor. „Fără bukkake, ai anarhie. Ăsta e adevărul”, a declarat Liviu Dragnea.

Scris de TNR
15 februarie 2018 15:02
Citește mai mult despre: bukkake japonia Tudorel Toader

Alte articole

Vezi mai mult