Redactorul șef Adevărul trebuie să dea acum socoteală în fața colegilor după ce l-a adus pe Liviu Dragnea în emisiunea Adevărul Live. În urma vizitei acestuia, din redacție au dispărut mai multe calculatoare, monitoare precum și alte obiecte de birotică.

dragnea-furat-calculator.jpg

„Înțeleg supărarea colegilor dar, credeți-mă pe cuvânt, sunt în aceeași situație cu ei. Dacă ați urmărit cu atenție emisiunea, de pe la minutul 15 am fost filmat doar de la brâu în sus pentru că mi s-au furat portofelul și telefonul mobil cu tot cu pantaloni”, a declarat redactorul șef. 

Conform procedurilor oficiale în situații de criză, directorul și redactorul șef au învârtit împreună cele două chei care deschid seiful în care se ține mămăliga premium și l-au ademenit, din nou, la sediu pe Grigore Cartianu. Acesta va susține emisiunea Cartianu Live, pe Facebook, până se va recupera tehnica de calcul furată de cleptomanul de la PSD. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 10.08.2016 16:38 Politic

National Cinematografic