Redactorul șef Adevărul trebuie să dea acum socoteală în fața colegilor după ce l-a adus pe Liviu Dragnea în emisiunea Adevărul Live. În urma vizitei acestuia, din redacție au dispărut mai multe calculatoare, monitoare precum și alte obiecte de birotică.

dragnea-furat-calculator.jpg

„Înțeleg supărarea colegilor dar, credeți-mă pe cuvânt, sunt în aceeași situație cu ei. Dacă ați urmărit cu atenție emisiunea, de pe la minutul 15 am fost filmat doar de la brâu în sus pentru că mi s-au furat portofelul și telefonul mobil cu tot cu pantaloni”, a declarat redactorul șef. 

Conform procedurilor oficiale în situații de criză, directorul și redactorul șef au învârtit împreună cele două chei care deschid seiful în care se ține mămăliga premium și l-au ademenit, din nou, la sediu pe Grigore Cartianu. Acesta va susține emisiunea Cartianu Live, pe Facebook, până se va recupera tehnica de calcul furată de cleptomanul de la PSD. 

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Eftimie | Wednesday, 10.08.2016 16:38 Politic

National Cinematografic