Adio autobuze noi! Achiziţia celor 400 de autobuze, anulată, pentru că nu e loc de ele în traficul din Bucureşti

Un nou eșec al Gabrielei Firea. Achiziția celor 400 de autobuze noi de la un producător turc a fost stopată, după ce consilierii i-au explicat deșteptei de la primărie că pur și simplu nu mai e loc și pentru noile autobuze.

Surse din trafic spun că pe A1, spre Militari, încă așteaptă să intre niște autobuze comandate acum câțiva ani din Germania. În condițiile normale de trafic, acestea vor ajunge în centru prin 2023, cu condiția ca deșteapta să nu mai facă vreo revoluție în trafic și să distrugă iar circulația, ca atunci cu banda unică RATB. În acest ritm, autobuzele comandate în Turcia ar fi depășite înainte să intre în exploatare.

Noua comandă de autobuze e inutilă în primul rând că nu avem unde să le parcăm, pentru că pesediștii au ciordit terenul unde erau depourile RATB și în al doilea rând pentru că nu mai avem mecanici care să le repare și întrețină, pentru că au plecat aproape toți din țară în urma revoluției fiscale făcută recent de PSD.

Studiile RATB arată că în medie fiecare mijloc de transport al Regiei face cam 3 curse pe toată durata de viață. De exemplu, autobuzul 381 aflat acum la Podul Unirii e la prima cursă, a plecat în 2015 de la depou și va sosi la Romană prin 2019.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
20 februarie 2018 06:13
Citește mai mult despre: autobuz gabi firea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult