Victoria Gabrielei Firea la alegerile pentru primăria Capitalei este atât de probabilă încât după 6 iunie Biroul Elecoral Central va fi amendat pentru că a cheltuit bani aiurea în loc să-i acorde direct mandatul de primar. În aceste condiții, bucureștenii vor ieși în stradă pentru a sărbători ultimele zile de oraș fără Firea primar. 

adio bucuresti.jpg

„Am ieșit și eu, am făcut câteva poze să le am amintire. Sigur, nu era un oraș extraordinar, avea părțile lui mai puțin plăcute dar și câteva colțișoare fermecătoare. Ce n-a avut până acum a fost un primar care să fie și incompetent și pesedist. Asta e, a fost mișto cât a fost”, a declarat un bucureștean. „Chiar începuse să fie ok, scăpasem de Oprescu, scăpasem de maidanezi, era locuibil”, a povestit un alt locuitor al orașului.

Gabriela Vrânceanu Firea va câștiga algerile pentru primăria Capitalei în 6 iunie, după ce PNL s-a predat în fața dușmanului propunând 4 papagali la primărie, unul mai bizar ca celălalt iar celelalte forțe de „dreapta” s-au concentrat în a-și da la gioale una altuia până la nimicire. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Monday, 30.05.2016 13:46 Politic

National Cinematografic