Victoria Gabrielei Firea la alegerile pentru primăria Capitalei este atât de probabilă încât după 6 iunie Biroul Elecoral Central va fi amendat pentru că a cheltuit bani aiurea în loc să-i acorde direct mandatul de primar. În aceste condiții, bucureștenii vor ieși în stradă pentru a sărbători ultimele zile de oraș fără Firea primar. 

adio bucuresti.jpg

„Am ieșit și eu, am făcut câteva poze să le am amintire. Sigur, nu era un oraș extraordinar, avea părțile lui mai puțin plăcute dar și câteva colțișoare fermecătoare. Ce n-a avut până acum a fost un primar care să fie și incompetent și pesedist. Asta e, a fost mișto cât a fost”, a declarat un bucureștean. „Chiar începuse să fie ok, scăpasem de Oprescu, scăpasem de maidanezi, era locuibil”, a povestit un alt locuitor al orașului.

Gabriela Vrânceanu Firea va câștiga algerile pentru primăria Capitalei în 6 iunie, după ce PNL s-a predat în fața dușmanului propunând 4 papagali la primărie, unul mai bizar ca celălalt iar celelalte forțe de „dreapta” s-au concentrat în a-și da la gioale una altuia până la nimicire. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 30.05.2016 16:46 Politic

National Cinematografic