În timp ce Gabi Firea cumpără hidrobiciclete de milioane de dolari de la firme fantomă din Voluntari, primarii de sector îşi dau silinţa să caute soluţii mai economice!

Îndrăgitul edil al sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost primul care a luat măsuri: lacul din parcul IOR va fi betonat în totalitate, pentru ca bucureştenii să se poată plimba pe el cu biciclete obişnuite, ATV-uri, BMW-uri sau - de ce nu? - camioane de mare tonaj.

negoita_va_betona_lacul_ior.jpg
“Lacul ăla era complet inutil, o bătaie de cap pentru întreg cartierul Titan”, explică Negoiţă. “Se umplea de ţânţari, peşti, raţe, broaşte ţestoase, lebede, păuni şi tot felul de jivine care transmit boli şi ni se găinăţează pe pălăriile noastre. Iar o hidrobicicletă poate costa şi de 10 ori cât o bicicletă normală. Prin simpla umplere a lacului cu beton, am rezolvat toate aceste probleme, ba chiar am rămas cu bani din care vom putea cumpăra nu unul, ci 14 rinoceri uriaşi din ipsos pentru piaţeta de la Gloria!”

Iniţial reticentă, Gabi Firea a aprobat propunerea lui Negoiţă abia după ce acesta i-a arătat documentaţia proiectului, potrivit căreia se va folosi doar beton ecologic, non-toxic, achiziţionat de la firme fantomă din Voluntari.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 07.07.2016 16:51 Politic

National Cinematografic