Adio hidrobiciclete în IOR! Negoiţă va betona lacul ca să ne putem plimba pe el cu bicicleta normală

În timp ce Gabi Firea cumpără hidrobiciclete de milioane de dolari de la firme fantomă din Voluntari, primarii de sector îşi dau silinţa să caute soluţii mai economice!

Îndrăgitul edil al sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost primul care a luat măsuri: lacul din parcul IOR va fi betonat în totalitate, pentru ca bucureştenii să se poată plimba pe el cu biciclete obişnuite, ATV-uri, BMW-uri sau – de ce nu? – camioane de mare tonaj.

“Lacul ăla era complet inutil, o bătaie de cap pentru întreg cartierul Titan”, explică Negoiţă. “Se umplea de ţânţari, peşti, raţe, broaşte ţestoase, lebede, păuni şi tot felul de jivine care transmit boli şi ni se găinăţează pe pălăriile noastre. Iar o hidrobicicletă poate costa şi de 10 ori cât o bicicletă normală. Prin simpla umplere a lacului cu beton, am rezolvat toate aceste probleme, ba chiar am rămas cu bani din care vom putea cumpăra nu unul, ci 14 rinoceri uriaşi din ipsos pentru piaţeta de la Gloria!”

Iniţial reticentă, Gabi Firea a aprobat propunerea lui Negoiţă abia după ce acesta i-a arătat documentaţia proiectului, potrivit căreia se va folosi doar beton ecologic, non-toxic, achiziţionat de la firme fantomă din Voluntari.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
7 iulie 2016 14:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult