Demers inutil al lui Gabi Oprea! Agramatul cu doctorat a depus o cerere de reluare a votului pentru urmărirea lui penală la Senat, dar președintele acestuia, Călin Popescu Tăriceanu, a înmuiat-o în căcatul servit la prânz și a mâncat-o deja.

tariceanu_mancat_hartie.jpg ”Cererea lui Oprea a ajuns pe biroul lui Tăriceanu în timp ce acesta se pregătea să servească masa”, a povestit unul din aghiotanții președintelui senatului. ”Ghinionul a făcut ca hârtia să ajungă fix în același timp cu frapiera de căcat comandată de Tăriceanu, așa că a înmuiat-o în căcat și a devorat-o în câteva secunde.”

Aghiotantul spune că nimeni n-a îndrăznit să-i spună despre ce hârtie e vorba. ”Când servește căcatul, domnul Tăriceanu este extrem de irascibil”, spune acesta. ”O dată a concediat o persoană doar pentru că a strănutat în timp ce devora el căcatul. Iar când cineva i-a răsturnat frapiera cu căcat am crezut că se dărâmă Casa poporului, atât de tare a urlat la cel care l-a lăsat fără căcat.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Friday, 23.09.2016 14:10 Politic

National Cinematografic