Dezamăgire de sărbători pentru bieţii bugetari români. Aceştia au aflat că grosul banilor pentru delegaţii şi deplasări, în realitate vacanţe mascate, au fost cheltuiţi deja pentru sejururile de lux de la mare, aşa că iarna asta nu vor mai fi bani pentru mers la schi în Austria, cum erau ei obişnuiţi.bugetar-suparat.jpg

“Nu pot să cred că trăiesc astfel de umilinţe. Adică să mă duc la schi din banii mei? Păi eu pentru asta iau şpagă în Primărie când dau autorizaţii? Asta nu e ţara mea!”, a spus Robert Acrişor, bugetar afectat de neatenţia colegilor de la financiar.

Deşi sunt dezamăgiţi de situaţie, niciun bugetar nu a luat în calcul să-şi dea demisia din postul pe care-l ocupă: "Dar, ce, sunt prost? Sunt aici pe viaţă şi dacă stau în banca mea ies şi cu o pensie specială nesimţită, exact cum merit. Proştii să muncească, eu m-am născut pentru altceva", explică Robert Acrişor.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 06.12.2018 14:00 Politic

National Cinematografic