Comuniștii tot comuniști! Delegația de pesediști în frunte cu Dragnea, plecată cu avionul PSD la învestirea președintelui Trump, deja are probleme. Spre stupoarea lui Dragnea, după 5 ore de zbor pilotul i-a anunțat că urmează să aterizeze pe aeroportul Sheremtyevo din Moscova.dragnea_la_moscova.jpg

Pilotul se scuză: ”În general domnii de la PSD merg la Moscova, fie să-și primească ordinele, fie să fie certați dacă nu fac exact ce le spune Putin. Facem 2-3 zboruri pe lună, nu m-am gândit că ar vrea să mergem în America”. Acesta a mai declarat că nu-i place să zboare cu pesediști, pentru că mereu dispar lucruri din avion, inclusiv vestele de salvare, șuruburi, huse de scaune, sau kerosen din rezervor: ”Sunt pesediști, nu se pot abține, așa sunt ei, hoți”, spune pilotul.

Pilotul susține că pesediștii se vor întoarce de la Moscova la București, și că oricum n-avea sens să-l ducă pe pesedistul Dragnea în America, pentru că nu ar avea voie să aterizeze: ”N-are viză, fiind un infractor condamnat definitiv și aflat în timpul executării pedepsei cu suspendare”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 18.01.2017 13:10 Politic

National Cinematografic