Adio, SUA! Dragnea şi Grindeanu au luat avionul PSD şi pilotul i-a dus din reflex la Moscova

Comuniștii tot comuniști! Delegația de pesediști în frunte cu Dragnea, plecată cu avionul PSD la învestirea președintelui Trump, deja are probleme. Spre stupoarea lui Dragnea, după 5 ore de zbor pilotul i-a anunțat că urmează să aterizeze pe aeroportul Sheremtyevo din Moscova.

Pilotul se scuză: ”În general domnii de la PSD merg la Moscova, fie să-și primească ordinele, fie să fie certați dacă nu fac exact ce le spune Putin. Facem 2-3 zboruri pe lună, nu m-am gândit că ar vrea să mergem în America”. Acesta a mai declarat că nu-i place să zboare cu pesediști, pentru că mereu dispar lucruri din avion, inclusiv vestele de salvare, șuruburi, huse de scaune, sau kerosen din rezervor: ”Sunt pesediști, nu se pot abține, așa sunt ei, hoți”, spune pilotul.

Pilotul susține că pesediștii se vor întoarce de la Moscova la București, și că oricum n-avea sens să-l ducă pe pesedistul Dragnea în America, pentru că nu ar avea voie să aterizeze: ”N-are viză, fiind un infractor condamnat definitiv și aflat în timpul executării pedepsei cu suspendare”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
18 ianuarie 2017 11:01
Citește mai mult despre: Dragnea Grindeanu Moscova SUA

Alte articole

Vezi mai mult