Mult-aşteptatul update la Adobe Photoshop e disponibil începând de astăzi. Botezat strategic "Macovei", acesta permite utilizatorilor să ataşeze zâmbete forţate cu uşurinţă oricărei fotografii, prin câţiva paşi simpli.

plugin_pisica_zambet.jpg
"Am conceput un algoritm unic, plecând de la fotografii cu Joker-ul din Batman, câţiva zombie, Stolojan precum şi iepurele din Alice în Tara Minunilor. Iniţial, voiam să demonstrăm că putem să facem o cutie de bere să zâmbească, dar un utilizator ne-a cerut imposibilul: să o arătăm pe Monica Macovei zâmbind. A fost greu, dar am reuşit", a declarat Andrei Bucur, Product Manager Photoshop.

Echipa de dezvoltare pregăteşte un patch-release, intitulat Iohannis, cu care spera să ducă Photoshop la un nou nivel. "Vorbeşte printre dinţi şi n-are buze - o să încingem procesoarele încercând să îi conturăm gura", a completat Bucur.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Mihai | Thursday, 09.10.2014 10:34 Politic

National Cinematografic