Adrian Năstase: ”De Paști îmi place mai ales când îmi ciocnesc ouăle de cele ale unui alt bărbat”

Fostul premier se declară un fan împătimit al sărbătorilor de Paști. ”Dacă ar fi după mine”, spune Adrian Năstase, ”aș sărbători Paștele în fiecare săptămână. Efectiv ador obiceiurile de Paști, mai ales acela prin care eu îmi ciocnesc cele două ouă de cele ale unui alt bărbat, de fiecare dată altul. Visez să fac asta seară de seară.”

Printre marile avantaje ale modului inedit în care ciocnește el ouăle este faptul că acestea nu se sparg niciodată. ”Uneori îmi ciocnesc ouăle de cele ale unui alt bărbat și de zeci de ori în decurs de câteva minute, însă niciunele nu se sparg. Practic, câștigăm amândoi, ceea ce e extraordinar, din punctul meu de vedere”, se laudă Năstase.

Dealtfel, spune fostul premier, el s-a pregătit intens pentru acest obicei tradițional de Paști în perioada petrecută în închisoare. El spune că își ciocnea ouăle de cele ale altor deținuți aproape zilnic, atât în celulă cât și, mai ales, la dușuri. Năstase se laudă că a ajuns la un nivel la care își permite să-și ciocnească ouăle de cele ale unui alt bărbat cu ochii închiși, fără nici un efort.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
6 mai 2013 13:59

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult