Fostul premier al României a trimis, de la reședința sa de la Cornu, o scrisoare deschisă conducerii PSD în care se arată dezamăgit de felul în care partidul a gestionat alegerile. Cunoscut deținut politic, Adrian Năstase este unul din cei mai importanți lideri comuniști din România, alături de Ion Iliescu sau Ana Pauker. 

adrian_nastase_inchisoare.jpg

Surprinde, de această dată, duritatea limbajului, care nu este în ton cu ce ne-a obișnuit fostul diplomat. „Am făcut pușcărie pentru un partid de idioți. Așa tâmpit ca mine mai rar”, a scris Năstase în epistola către PSD. 

Acesta a reproșat clasei politice că a uitat vechile valori ale comunismului bolșevic și ale pesedismului. „Pe vremea mea unul ca CTP avea ziarul burdușit de reclame la CFR Marfă și CET Sud. Nu mieuna în front. Acum urlă la televizor și se dă disident, de ce n-ați avut grijă de el?” a întrebat Năstase. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 18.11.2014 15:54 Politic

National Cinematografic