Adrian Năstase, profund jignit că lumea a uitat că el a fost prima femeie premier în România

Lumea l-a uitat, dar el nu a uitat lumea. Într-o postare lungă pe blogul personal, în care se vede atât trecutul diplomatic cât și erudiția politică, fostul premier al României, Adrian Năstase, notează plin de dezamăgire încă o trădare din partea presei și a românilor. „N-au trecut nici câțiva ani și deja nu mai știu românii de vremurile bune ale istoriei, când avea premier femeie și nu comenta presa toată ziua. Acum văd că pruncii ăștia nevinovați scriu prin ziarele lor cum Sevil Shhaideh ar fi prima femeie propusă pentru așa ceva în România. Minciună! ”.

După ce a îndeplinit mandate ca ministru de externe și președinte al camerei deputaților, Adrian Năstase a fost propus, în 2000, din partea partidului care a câștigat alegerile, condus de Ion Iliescu, ca primul prim-ministru femeie din istoria României. Președintele țării, Ion Iliescu, a acceptat propunerea venită din partea sa și astfel, Adrian Năstase a condus țara în calitate de premier vreme de 4 ani glorioși.

În timpul mandatului său România a aderat la NATO, a terminat negocierile de aderare la UE și a reușit, pentru prima oară, să genereze un guvern atât de hoț încât o parte din miniștri sunt judecați și acum pentru ce au furat atunci. Supărat de nerecunoștința arătată de popor cu privire la realizările sale, Adrian Năstase a încercat să se sinucidă în 2012, dar a fost oprit în ultima clipă de polițiștii ce veniseră să-l aresteze și să-l bage la pușcărie.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 decembrie 2016 08:12

Alte articole

Vezi mai mult