Adriean Videanu a dat un nou tun! A reuşit să fure tezaurul românesc de la ruşi

Adriean Videanu s-a folosit de experienţa acumulată în anii cât a fost primar sau ministru în guvernul Boc, când a demonstrat aptitudini extraordinare în mânării şi tunuri date bugetului de stat, şi a reuşit ceea ce nimeni nu-şi imagina că e posibil: să aducă în ţară tezaurul românesc aflat la Moscova. Ba, mai mult, a subtitlizat şi cheia de la arsenalul nuclear al Rusiei.

Serviciile secrete ruse sunt în stare de şoc şi nu-şi explică cum a putut Videanu să fure tezaurul. „Tocmai pentru că ştiam că e vorba de Adriean Videanu, am avut agenţi pe urmele lui 24 din 24 de ore. Talentul lui la furat este însă de pe altă planetă, n-am avut nici o şansă”, a declarat, dezamăgit, şeful spionajului rus.

Cu ocazia asta, România şi-a luat definitiv la revedere de la tezaur. „Este absolut imposibil să-i iei domnului Videanu ceva. În plus, nimeni nu riscă o întâlnire cu Videanu, pentru că ar ieşi sărac lipit, ba chiar şi cu datorii, de la o astfel de întrunire. Tezaurul României îi aparţine acum lui Videanu şi aşa va rămâne pentru totdeauna”, a spus Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
12 octombrie 2012 08:10

Alte articole

Vezi mai mult