Adriean Videanu, unul dintre cei mai proşti oameni în viaţă

Adrian Videanu a acordat recent un interviu halucinant revistei online Renne.ro, în care alungă pentru totdeauna suspiciunile celor care spun că este cam prost de felul lui. „Da, sunt extrem de prost!”, pare a spune Videanu în interviul pomenit mai sus.

„Reporter: Să zicem că sunteţi un profesor în provincie şi aveţi un salariu de 15 milioane, o soţie şomeră şi un copil la facultate. Cum gestionaţi aceşti bani?
Adriean Videanu: Bine.
Reporter: Adică? Ce aţi face?
Adriean Videanu: Păi fiecare îşi gestionează banii în funcţie de priorităţile pe care şi le face. Ştiţi cum este vorba românească, nu te întinde mai mult decât ai plapuma. Asta e. În primul rând m-aş gândi să mai am un nou job, să pot avea venituri suplimentare. […] Nu e o ruşine nici să munceşti pământul, nici să găseşti soluţii suplimentare.”

Ştiam că Videanu are mintea scurtă, dar nu bănuiam că o are şi lipsă. Deci, omul care este în fruntea Ministerului Economiei, ne spune nouă că te poţi descurca cu 15 milioane dacă reuşeşti să câştigi mai mult de 15 milioane. Iar de data asta Videanu nici măcar nu ne ia de fraieri, cum face de obicei, ci pur şi cimplu ne arată cât e de prost.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 august 2010 15:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult