Afaceristul acuzat că i-a dat mită lui Şova explică: „I-am dat de milă, am crezut că e retardat”

Omul de afaceri timişorean acuzat de DNA că ar fi încercat să-l mituiască pe ministrul Dan Şova a dat primele explicaţii în faţa procurorilor. Acesta susţine că i-a dat nişte bani lui Şova pentru că ar fi crezut că suferă de retard mintal sever şi e creştineşte să-i ajuţi pe cei loviţi de soartă.

„Eram întâmplător cazaţi în acelaşi hotel. L-am văzut pe holul hotelului, am crezut că e cerşetor, părea să aibă un handicap mintal. Mormăia ceva, ziceai că vorbeşte singur. I-am dat 50 de dolari, s-a uitat lung la ei, a încercat să-i mănânce. Mi-am dat seama că băiatul ăsta nu e sănătos la cap, săracul”, spune omul de afaceri.

Afaceristul timişorean spune că oricum nu avea ce afaceri să aranjeze cu Dan Şova, pentru că ministrul nu se exprima inteligibil şi are un IQ inferior unei moluşte.

„Scoatea nişte scheuneli, nu erau vorbe omeneşti. Ferească Dumnezeu, ăştia trebuie internaţi undeva la vreun ospiciu, să nu atace lumea pe stradă. Am înţeles că ar fi ministrul care se ocupă de autostrăzi. Asta explică multe”, a mai declarat omul de afaceri timişorean.

Acesta s-a prezentat însă la DNA, decis să respecte legea. E însă convins că acuzaţiile vor fi retrase rapid, pentru că „e clar pentru toată lumea că Dan Şova e un prost cu acte”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
10 octombrie 2013 09:23

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult