Aflat în vizită în România, Prinţul Charles a fost muşcat de un maidanez

Aflat într-o vizită privată în judeţul Covasna, prinţul Charles a fost muşcat de un maidanez în timp ce ieşea dintr-o scară de bloc. Câinele s-a repezit la prinţul de Wales deoarece era străin şi nu-l cunoştea. Conform martorilor, maidanezul a sărit direct la urechi, care atârnau blegi şi, din cauza vântului, începuseră să se-nvârtă ca nişte roţi de bicicletă.

“Câinele a lătrat, dar domnul Charles nu s-a ferit. Practic, a mizat pe respectul pe care îl merită”, îşi aminteşte un martor.

Mai departe, povestea o ştie toată lumea. Garda de corp a prinţului de Wales s-a repezit cu un băţ la câine, care în momentul ăla muşca dintr-un crac al pantalonilor. Maidanezul s-a ferit şi s-a dat câţiva metri înapoi. Impasibilă, garda scoţiană a prinţului s-a aplecat să ia o piatră de pe jos, dar n-a mai apucat să arunce.

“Lăsaţi-l, că-i blând”, a strigat o pensionară de la etajul doi. “Nu face nimic dacă nu-l întărâţi. Acum latră că l-aţi speriat. Taci, şarlă!”

La scurt timp după incident, câinele a fost săltat de hingheri şi dus la adăpostul de animale din Biborţeni. Cel mai probabil, el o să fie eutanasiat pentru lezmajestate.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
17 mai 2011 12:35

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult