Aflată și ea în mașină, consiliera lui Oprea spune că n-a văzut nimic: ”Eram aplecată, mă-nțelegeți”

Din ultimele informații reiese că Dobre Alexandra, consiliera personală de 23 de ani a lui Gabriel Oprea, se afla și ea în mașină în seara în care a avut loc accidentul care a dus la moartea unui polițist. Din păcate, însă, consiliera lui Oprea spune că nu are ce detalii noi să ofere, pentru că n-a văzut absolut nimic în seara respectivă.

”Eram aplecată peste domnul Oprea, dacă înțelegeți ce vreau să spun…”, și-a început destăinuirea consiliera lui vicepremierului. ”Plus că drumul a durat foarte puțin, doar câteva minute, pentru că ne deplasam cu peste 100 de km/h. Am auzit însă că era o groapă pe traseu și îi mulțumesc lui Dumnezeu că n-a intrat mașina noastră în ea, că mi se încleștau poate dinții și rămânea domnul Oprea fără organ.”

Alexandra Dobre a adăugat că ea obișnuiește să vorbească foarte rar de când e consiliera personală a lui Oprea, pentru că e educată și știe că nu e frumos să vorbești cu gura plină. ”Și mi se întâmplă mai tot timpul să fie cu gura plină când am vreo interacțiune în calitate de consilieră cu domnul ministru Oprea”, a povestit aceasta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
26 octombrie 2015 15:10
Citește mai mult despre: Gabi Oprea

Alte articole

Vezi mai mult