Noul sediu al Agenţiei Europene a Medicamentului nici n-avea cum să fie la Bucureşti! Potrivit liderului instituţiei, Franz Lolek, capitala României se afla pe lista oraşelor care ar putea găzdui AEM doar fiindcă, la întocmirea clasamentului, a fost confundată cu Budapesta.

bucu_buda_ema.jpg
"Am scris acolo Bucureşti? Doamne, fereşte, sper că v-aţi prins că voiam să zic Budapesta. Suntem agenţia medicamentului, nu a ciupercilor halucinogene, ce naiba!", a comentat Lolek.

"Bucureşti, Budapesta, oricui i se poate întâmpla. Oricum, nici Budapesta nu era în cărţi decât fiindcă-i la câteva ore de Viena, darămite Bucureştiul. Şeful s-a ramolit de tot!", a adăugat un angajat al Agenţiei.

"Când o să vrem să ne mutăm într-un loc izolat de restul Europei, unde miroase ca-n Calcutta şi mori cu zile, mergem la bulgari, că e mai ieftin."

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 21.11.2017 14:02 Politic

National Cinematografic