Ajutor de sus! Mai mulți meteoriți au căzut în București și au astupat gropile din asfalt

După ani întregi în care ghinionul incompetenței l-a împiedicat să facă ceva util în București, se pare că a răsărit, în sfârșit, soarele și pe strada plină de gropi a lui Sorin Oprescu. O aversă de meteoriți abătută peste București a astupat toate găurile pe care acesta le-a ignorat în timpul mandatului său.

„Slavă Big Bang-ului pentru acest miracol, sunt cum nu se poate mai fericit. De azi înainte, bucureștenii pot circula fără stresul că vor ajunge acasă cu doar trei roți sau cu scutul franjuri. Din păcate, mă aștept la represalii. Am auzit din surse sigure că mai multe grupări de mecanici teroriști plănuiesc atentate cu bombă pe străzi, pentru a reface gropile, ca să nu intre în faliment”, a declarat edilul capitalei.

Ploaia de meteoriți nu l-a scăpat, însă, pe Oprescu de toate problemele privind infrastructura stradală. „Din păcate, meteoriții au distrus o bună parte din borduri, care vor trebui înlocuite. Asta dacă nu avem noroc de o ploaie de meteoriți perfect paralelipipedici”, a mai spus Oprescu.

Scris de Luchian
27 ianuarie 2015 19:01

Alte articole

Vezi mai mult