ALDE contraatacă! A anunțat un candidat şi mai penibil decât Firea şi Munteanu: Cristiana Anghel

Bucureștenii care se plângeau că le e greu să aleagă între penibilii nominalizați de PSD și PNL, Gabi Firea și Marian Munteanu, au primit o lovitură cruntă. În bătălia pentru primăria Capitalei a intrat un nume greu al penibilului, dacă nu cumva cel mai greu: Cristiana Anghel, care va candida din partea ALDE, partidul lui Tăriceanu.

”Mi-e imposibil să decid cu cine votez! În mod normal aș fi ales între penibilii de la cele mai mari partide, PSD și PNL, dar problema este că Cristiana Anghel, deși vine de la un partid mic, compensează la capitolul penibilitate. Și nu e doar penibilă, e și uluitor de odioasă. Chiar e greu de decis care-i penibilul care va conduce orașul în următorii patru ani”, s-a plâns Robert Acrișor, un alegător tipic bucureștean.

Intrarea Cristianei Anghel i-a mobilizat imediat pe contracandidații PNL și PSD, care au făcut tentative disperate să pluseze la capitolul penibilitate. Gabi Firea a apelat la foștii săi colegi din Antenă și acum este noua asistentă a lui Capatos, în timp de Marian Munteanu a împrumutat uniforma de nazist a lui Radu Mazăre și s-a dus în studioul Trinitas TV, ca să explice cum evreii sunt responsabili pentru tot răul din lume.

Scris de Calin
19 aprilie 2016 00:04

Alte articole

Vezi mai mult