Alegeri anticipate în SUA, după ce Twitter a căzut și Donald Trump nu-și mai poate exercita atribuțiile de președinte

Vid de putere în SUA, după ce rețeaua socială Twitter a căzut! Fără acces la contul său de Twitter, Donald Trump efectiv nu-și mai poate exercita atribuțiile de președinte, așa că s-a văzut nevoit să demisioneze, gest prin care a și declanșat automat organizarea de alegeri anticipate pentru funcția supremă în stat.

”Fără Twitter, nu pot amenința Rusia, Coreea de Nord sau Siria, nici îndemna la covfefe, așa că n-am încotro și trebuie să demisionez. Mă simt ca un rege deposedat de tron și coroană. Nu pot să fac America măreață din nou fără acces la contul meu de Twitter!”, a spus Donald Trump în ceea ce va deveni ultima sa conferință de la Casa Albă.

Deși consilierii săi au încercat să-l convingă să-și exercite atribuțiile de președinte pe Facebook, Donald Trump a refuzat categoric. ”Păi ce, eu sunt Klaus Iohannis, să dau anunțuri pe Facebook?!”, a reacționat Trump. ”Ca să nu mai zic că datele tale personale nu sunt deloc protejate și nu vreau să vadă Zuckerberg când îi dau poke lui Putin sau ce discut eu pe chat cu admiratoarele mele.”

Scris de Calin
12 aprilie 2018 18:04

Articole asemanătoare

Vezi mai mult