Alegeri în Moldova. Putin i-a tăiat un deget comunistului Igor Dodon, că n-a câştigat din primul tur

N-a fost în stare să bată o femeie? Ce comunist mai e şi ăsta? Kaghebistul Igor Dodon a fost pedepsit de şeful lui, Vladimir Putin, pentru că n-a câştigat alegerile prezidenţiale din Moldova din primul tur, aşa cum prevedea planul Moscovei.

“Pentru noi asta înseamnă posibile cheltuieli în plus. Dacă câştigă Maia Sandu va trebui să restabilim ordinea la Chişinău cu tancurile, şi bugetul apărării e redus. I-am tăiat un deget lui Igor Dodon, ca să fie învăţătură de minte tuturor comuniştilor. Faceţi mai mult! Fraudaţi mai mult! Nu putem permite ca Moldova să ajungă în UE. Noi ce mai furăm?”, a declarat Putin, vizibil agasat.

Ca să simtă că a greşit şi să nu mai facă asemenea prostii, Putin i-a tăiat degetul lui Dodon trecând personal cu un tanc peste el.

“Acest rahat de ţară exagerează cu ideile astea tâmpite. Libertate? Democraţie? Rusia n-a avut nici măcar o secundă democraţie în toată istoria ei, şi o duce foarte bine, cu toate că momentan suntem aproape de foamete”, a mai declarat dictatorul rus Vladimir Putin.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
31 octombrie 2016 12:10
Citește mai mult despre: alegeri Igor Dodon Moldova Putin

Alte articole

Vezi mai mult