Alegeri SUA: Romeo Fantastick câştigă detaşat în statul Carolina Geambala

Alegerile din SUA atârnă de un fir de aţă, iar numărătoarea continuă într-un ritm asurzitor! După Carolina de Nord şi cea de Sud, a venit şi rândul statului Carolina Geambala să publice rezultatul provizoriu al votului de săptămâna aceasta.

În mod deloc surprinzător, câştigătorul din Carolina Geambala este şi de data aceasta Romeo Fantastick, regele sexului.

„Hai, numără un pic, scoate votul din buric, dă-i motoare verticale de-alea supranaturale”, a exclamat Romeo, în aplauzele frenetice ale susţinătorilor care făceau dansul pinguinului în piaţa publică din New Bahaosville, capitala statului Carolina Geambala.

„Nici nu ştiu de ce se obosesc să mai ţină alegeri. În Carolina Geambala se ştie cine câştigă. Atât republicanii, cât şi democraţii din al 51-lea stat votează preponderent cu Romeo Fantastick, despre care se spune că i-a fermecat, i-a paralizat, le-a dat boală de ficat”, explică Bob Shmuel, analist politic.

Cu toate astea, Romeo Fantastick are şi contestatari în statul său de baştină. Recent, acesta a fost ţinta unui scandal după ce Wikileaks a publicat imagini în care candidatul a fost la discotecă, a agăţat o brunetă (n.r. – mamă ce picioare avea, ce bine arăta) şi i-a adresat cuvinte jignitoare ca „făi şmecherito, haladito, nesimţito”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
6 noiembrie 2020 12:56
Citește mai mult despre: alegeri SUA romeo fantastik SUA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult