Alt scandal. Baronul Vladimir Harkonnen e candidatul PSD la primăria Chiajna

Alianța PSD-PNL mărșăluiește înainte fără să pară deloc afectată de calitatea candidaților pe care îi propun pentru funcțiile publice. Cel mai probabil există și o complicitate a alegătorilor, care nu au nici o problemă cu aceste figuri controversate.

Un astfel de caz este și la Chiajna, unde pentru primărie din partea PSD, dar susținut și de PNL, candidează baronul local Vladimir Harkonnen. Acesta nu este o figură nou, sau „tânără” în peisajul politic, iar scandalurile legate de numele lui se țin lanț. Acesta a fost implicat într-un dosar de sclavie, unul de homosexualitate și trafic de persoane și încă unul de corupție.

Practic, conform procurorilor curții imperiale, acesta a fost destituit în 10.191 din funcția de administrator al planetei Arakkis pe motive de incompetență clară. Producția de mirodenie în timpul administrației sale a scăzut la minim. Chiar au existat voci în presa fremenă locală care au spus că acesta încearcă inteționat să distrugă industria extracției din Arrakis, să o vândă la fier vechi în beneficiul dezvoltatorilor imobiliari.

Și cum așchia nu sare departe de trunchi, nici rudele sale nu sunt mai breze. Un nepot al pesedistului, Feyd-Rautha Harkonnen este un bătăuș cunoscut în Chiajna, iar celălalt, Rabban, este gras.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 aprilie 2024 12:58
Citește mai mult despre: baron chiajna dune PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult