Alunecare de teren suspectă! Un baron PSD susţine că i-a alunecat vila cu tot cu gard într-un parc natural

Necazurile vin și în curtea bogaților nu doar în cea a săracilor. Cel mai bun exemplu sunt alunecările de teren care, iată, nu iartă pe nimeni. Un baron PSD din sudul Moldovei, poate chiar Buzău, se plânge că o alunecare de teren i-a mutat vila cu tot cu gard într-un parc natural.

„Este fără îndoială vina primarului care nu a adus suficiente investiții în zonă și nu a adus fonduri pentru lucrările de îndiguire ale râurilor din jurul localității. În plus, parcul natural, aria protejată, trebuia protejată, de ce nu este un zid sau măcar un gard în jurul ei, intri-ieși ca la piață de acolo”, a declarat Marian Marinescu, baronul local afectat de alunecarea de teren.

Polițiștii veniți să investigheze cazul au descoperit că, în timp ce vila aluneca spre parcul natural a și lovit, din mers, câteva capete de cerb, un urs pe care l-a aplatizat efectiv, de a ajuns preș în sufragerie, precum și numeroși mistreți. Totodată anchetatorii au găsit și câteva hârtii de 500 de euro în actele prezentate de baronul local și, pentru că nu le-a revendicat nimeni, le-au pus la fondul comun al secție, cel pentru ajutoare colegiale și evenimente culturale.

Scris de Ef
17 februarie 2018 09:02
Citește mai mult despre: baron psd rezervatie vila

Alte articole

Vezi mai mult