Am aflat de ce nu mai apar ştiri cu Dragnea în închisoare. Te vei cutremura!

Redacţia TNR a reușit să intre în posesia unor informații pe surse, din care am dedus de ce nu mai apar ştiri cu ce face Dragnea în puşcărie. Prima dată nu ne-a venit să credem. Informaţiile păreau mult prea dificil de acceptat, atât pentru noi, jurnaliști cu experiență, cât mai ales pentru societate. L-am întrebat şi pe Mîndruţă: “E posibil aşa ceva?”, însă acesta nu ne-a răspuns. În ce ţară trăim, fraţi români?

Ne-am gândit mult dacă să facem publice aceste informații, pentru că sunt interese mari la mijloc. În cele din urmă am decis că este o informaţie de interes public şi deontologia ne obligă să o comunicăm cititorilor noştri. E păcat că s-a ajuns aici. Din întreaga presă doar noi am decis s-o publicăm!

E cu atât mai suspect că atât Klaus Iohannis, cât și CSAT, CSM, CCR, Avocatul Poporului, AJVPS și DGASPC nu au emis niciun punct de vedere despre această situație. Mulţi au spus că românii nu sunt pregătiţi să afle această informaţie, dar noi avem încredere în intelectul românilor şi am decis să publicăm faptele aşa cum sunt!

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
8 august 2019 08:08
Citește mai mult despre: Dragnea

Alte articole

Vezi mai mult