Am reuşit! Greva la metrou, suspendată după ironiile severe publicate în TNR

Oficialii Metrorex au învăţat lecţia dură dată de redacţia TNR, singura formă de opoziţie politică reală din România, şi au renunţat la greva nesimţită planificată pentru miercuri. Când au văzut numărul imens de reacţii la articolul “10 lucruri despre greva iminentă de la metrou”, conducerea Metrorex a stopat acţiunea sindicală şi a anunţat chiar că va suplimenta numărul trenurilor la orele de vârf, dar şi că va interzice accesul pensionarilor, care “şi-aşa au gratis la suprafaţă, ce caută în subteran?”.

Cei de la Metrorex regretă intenţia de a obstrucţiona pe cei care chiar muncesc în ţara asta şi au decis să renunţe să mai ceară majorări salariale, pentru că “să recunoaştem, oricum nu merităm salariile nesimţite pe care le avem în prezent”, spun surse sindicale.

“Ar trebui să fie ilegal ca nişte lepre plătite din taxele celor care circulă cu metroul, ca să nu mai zicem de banii pe abonamente pe care le-au tot scumpit în mod nejustificat, să oprească circulaţia şi să blocheze oraşul, deja sufocat de incompetenţa Primăriei”, spun călători care lucrează în Pipera.

Panicaţi de furia poporului, instigat de “glumiţele” TNR, care sunt de fapt acţiuni politice, Metrorex anunţă că Magistrala 5 Drumul Taberei va fi inaugurată urgent, circulaţia pe acest tronson fiind “o chestiune de ore”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
20 noiembrie 2018 13:15
Citește mai mult despre: Drumul Taberei greva Metrorex metrou

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult