Am scăpat! Afiş imens cu accizele la alcool din România, montat la graniţă ca sperietoare de ruşi

Un afiş imens, cuprinzând toate taxele pe alcool din România, va fi montat în cel mai scurt timp pe malul Prutului, pentru a servi drept sperietoare de ruşi. Potrivit analiştilor militari, dacă o aplicăm prompt, această măsură ne-ar putea salva de o eventuală invazie, alungându-i chiar şi pe cei mai îndârjiţi tanchişti ruşi.

Într-o simulare efectuată de Statul Major al Forţelor Terestre pe singurul calculator capabil să ruleze World of Tanks, majoritatea vehiculelor ruseşti au făcut cale întoarsă, transmiţând un “Niet, niet” categoric, atunci când li s-a comunicat preţul băuturii pe teritoriile invadate.

“Acciza la alcool, ‘kryptonita rusului’, a mai fost aplicată cu succes împotriva forţelor Moscovei pe multe fronturi din lume, iar singura înfrângere a Rusiei din istoria recentă a fost în anii ’80 în Afganistan, ţară musulmană, unde nu există votcă deloc”, confirmă un expert în geopolitică. “Un afiş care aminteşte cât de scumpă e băutura la noi va fi o sperietoare de ruşi foarte eficientă.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
25 aprilie 2014 15:04

Alte articole

Vezi mai mult