Am scăpat de Liviu Dragnea! La nunta de la Snagov a anunţat că cedează conducerea ţării fiului său, Valentin

Rugămințile milioanelor de români care au strigat în stradă au fost în sfârșit ascultate! Controversatul lider Liviu Dragnea a anunțat că se retrage din viața politică, urmând a ceda tronul fiului său, Valentin. Anunțul a fost făcut cu ocazia nunții acestuia din urmă.

„M-am gândit mult la această decizie. Ce cadou de nuntă mai frumos puteam să-i dau fiului meu decât conducerea țării. Este un tânăr minunat, ambițios, la nici 20 de ani avea ferme de porci și afaceri ca nimeni altul. El știe ce are de făcut și va continua lupta mea pentru democrație, prosperitate și împotriva statului paralel”, a declarat Liviu Dragnea.

„Primul meu edict în calitate de președinte este să continuăm procedurile de suspendare a președintelui fals, acel Klaus Iohannis. Atfel de om nu poate fi președinte pentru că este sas, iar țara asta se numește România, nu Sasia. Vrem un român în funcție sau, mai bine, s-o desfințăm complet. Există deja un președinte în țara aceasta și acela sunt eu”, a declarat și Valentin Dragnea, noul șef al României, slăvit să fie numele său, acum și-n veacul vecilor.

Scris de Ef
27 august 2018 13:08
Citește mai mult despre: fiu Liviu Dragnea nunta

Alte articole

Vezi mai mult