Se strânge lanțul în jurul lui Dragnea! Pe lângă problemele cu justiția, cu partidul, cu guvernul, cu Tel Drum, cu fiul său, acum liderul PSD are probleme și acasă, unde amanta îl privește cu ură și suspiciune de câteva zile. Asta pentru că Liviu Dragnea petrece mai mult timp pe telefon cu femeile decât cu ea.

dragnea_amanta_scandal.jpg „Cine e Viorica asta și de ce te sună de zeci de ori pe zi? Spune repede, cum ai agățat-o și pe curva asta, tot la cantina flămânzilor? Mi-ai promis că nu mai mergi pe-acolo, ai zis că ai trecut doar ca să râzi de oamenii ăia, nu să agăți femei. Lasă-mă cu minciunile că ea e prim-ministrul țării, cine ar pune o proastă ca aia șeful guvernului. Ăstea să le spui țăranilor tăi analfabeți din Teleorman”, ar fi spus amanta lui Dragnea conform unor surse apropiate cuplului.

Se pare că și Liviu știe că a călcat pe bec pentru că ieri seară a fost văzut oprindu-se la Guvern de unde a luat un buchet de trei contracte cu statul pe care le-a împachetat frumos și le-a dăruit iubitei sale. Dacă femeia l-a iertat sau nu vom afla decât peste câteva luni, când va da DNA un comunicat pe această temă.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Tuesday, 06.02.2018 21:37 Politic

National Cinematografic