Ambasada Japoniei, dată afară pentru a treia oară din sediu pentru că avea bulină roşie

S-au săturat! Pentru a treia oară la rând, Ambasada Japoniei a fost evacuată de angajaţii Primăriei Capitalei pentru că îşi desfăşura activitatea într-o clădire cu bulină roşie.

Deşi personalul diplomatic a încercat, în repetate rânduri, să le explice autorităţilor că sediul e în stare perfectă iar bulina face parte din drapelul ţării, reprezentanţii municipalităţii au declarat că “nicăieri nu sunt prevăzute excepţii” şi că “nu glumim cu siguranţa publică”.

“Unde-i lege nu-i tocmeală”, spune Robert Acrişor, inspector al Primăriei. “Orice trecător poate vedea cum flutură, la intrarea în ambasadă, ditamai bulina roşie. I-am convins pe japonezi să se mute, dar de fiecare dată când schimbau sediul, apărea şi acolo bulina. Or fi blestemaţi, treaba lor, dar noi nu putem să le facem derogare.”

“Sunt obosit şi dezamăgit”, se plânge Daihatsu Miyagi, ambasadorul Japoniei la Bucureşti, făcându-şi din nou bagajele. “Într-o zi o să-i scriu Împăratului să schimbe naibii steagul, că cu românii nu te poţi înţelege.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
11 decembrie 2015 16:37
Citește mai mult despre: ambasada bulina rosie cutremur japonia sediu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult