Ambasada Rusiei, mesaj sfidător pe Facebook: „Bună dimineața la rachetuță“

Probabil iritați că le-au fost expulzați mai mulți diplomați, propagandiștii de la ambasada Rusiei au răbufnit în această dimineață cu un mesaj sfidător pe Facebook. Unul din orcii angajați acolo a considerat c-ar fi o idee bună ca ambasada să înceapă ziua postând mesajul „Bună dimineața la rachetuță“.

Rugat să explice ce-a vrut să transmită cu acest mesaj, ambasadorul rus a rânjit tâmp preț de câteva minute și abia apoi a reușit să îngâne câteva cuvinte. „Când alții își beau cafeluța, noi dăm cu rachetuța“, a declarat obiectul plantat de Kremlin în ambasada de la București.

Oarecum neașteptat, postarea a fost imediat apreciată și distribuită mai departe de câțiva politicieni de la noi, printre care Diana Șoșoacă, George Simion și Maria Grapini. Însă singura care și-a asumat-o a fost Șoșoacă, care a spus că ea susține tot ce face Rusia în Ucraina. Ceilalți doi au avut câte-o scuză: Grapini, că nu știe să citească, în timp ce George Simion a dat vina pe ambasadorul rus, că el e adminul paginii lui de Facebook.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 aprilie 2022 00:57
Citește mai mult despre: ambasada facebook rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult