Ambasadorii care au primit scrisori de la Elena Udrea reacționează prompt: ”Trimite poze, nu texte!”

Decizie cel puțin neinspirată a Elenei Udrea. Cea mai coruptă blondă a României a trimis scrisori către toți ambasadorii din București, ca să se plângă că este victima unor ”forțe oculte”, însă rezultatul demersului său a fost mult sub așteptări. Se pare că nici măcar un ambasador nu a citit scrisoarea Elenei Udrea.

Cei mai mulți ambasadori i-au scris înapoi Elenei Udrea doar ca să-i ceară poze în ipostaze sexy sau să o întrebe ce măsură are la sutien. ”Elena, nu așa se captează atenția unui ambasador. Dar am auzit lucruri interesante despre tine, despre disponibilitatea ta de a face un bărbat să se simtă special, așa că aștept niște poze sugestive”, i-a transmis ambasadorul unei importante țări europene.

Evident, au fost și cazuri de ambasadori deranjați de demersul lui Udrea. ”Elena, soția mea nu știe despre noi doi, te rog să nu mai îmi trimiți scrisori” sau ”Elena, nu mai parfuma atât de tare scrisorile, că se interpretează” sunt doar două exemple de reacții nepotrivite provocate de scrisorile Elenei Udrea.

Scris de Calin
5 februarie 2015 08:02

Alte articole

Vezi mai mult