Ambasadorul Elveției a declarat război României după ce a citit o poezie de-a lui Marius Tucă

Excelența sa Klaus Goldberg Schwartzberg a cerut ca România să ia măsuri imediate împotriva criminalului de război Marius Tucă, ziarist român care publică aproape zilnic câte o poezie proastă în ziarul pe care îl conduce. „Îngropam niște aur în curtea ambasadei când am descoperit, din îmtâmplare, niște robineți de gaz împachetați în Jurnalul Național. Privirea mi-a pogorât pe o poezie de-a domnului Tucă. A fost cel mai îngrozitor lucru pe care l-am văzut în viața mea”, a declarat ambasadorul.

Acesta spune că a purtat o lungă discuție cu superiorii săi din MAE-ul elvețian și le-a trimis fotocopii cu poeziile lui Tucă. Decizia unanimă a fost pentru război, oficial, deși au existat voci care au spus că românii nu merită nici măcar o declarație de război.

Tribunalul de la Haga a constituit o comisie specială care se va ocupa special de delictele poetice ale lui Marius Tucă. În mod firesc oficialii NATO au declarat că nu se implică în acest conflict întrucât „românii și-au făcut-o cu mâna lor”. Elveția a cerut ca Tucă să nu fie împușcat, pentru că asta l-ar face erou și foarte mulți imbecili ar crede că poeziile lui sunt bune, ci doar să nu mai scrie. „Chiar și în aceste condiții nu suntem ferm convinși că nu radem țara asta de pe fața pământului”.

Scris de Ef
30 septembrie 2014 14:09

Alte articole

Vezi mai mult