La mai bine de o zi de la întâlnirea lui Hans Klemm cu premierul Viorica Dăncilă, Ambasada Americii nu a emis încă niciun comunicat oficial! Potrivit angajaţilor, nimeni nu a reuşit încă să obţină vreo informaţie de la Klemm pentru că bietul de el nu se poate opri din râs.

dancilaklemmras.jpg

"Trebuie să-l înţelegeţi pe domnul Klemm, e absolvent de Stanford şi înainte de noi a servit ca ambasador în Timorul de Est, unde locuiesc nişte papuaşi foarte civilizaţi şi decenţi. Fireşte că e un şoc cultural când te întâlneşti prima oară cu o tanti din Videle", spune Frank Pidgeotto, purtător de cuvânt al Ambasadei SUA.

"Când a auzit-o pe doamna Dăncilă vorbind despre căderea indicelui Dow Jones şi potenţialele efecte la nivel global, domnul Klemm a chicotit discret mai întâi, dar apoi i-a ţâşnit cafeaua pe nas. A trebuit să intervin, să mă asigur că nu se îneacă cu pişcotul", a confirmat responsabilul pentru manevra Heimlich al Guvernului.

Întrebat când are de gând să lanseze un comunicat, Hans Klemm a încercat să spună ceva dar i-a ieşit un "pfffft" urmat de câteva hohote misterioase.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 13.02.2018 14:37 Politic

National Cinematografic