A dat-o la întors! Văzând că românii s-au supărat că ambasadorul american a fost atât de prost încât s-a pozat cu stegul secuiesc, Hans Klemm a explicat contextul. Ambasadorul spune că a fost forțat de împrejurări, iar ungurii au profitat.ambasador_paine.jpg

”Credeți că sunt idiot să mă pozez cu steagul unor separatiști? Dar n-am avut ce să fac. M-au prins într-un moment de slăbiciune. Mi-era foame și am cerut o pâine. N-au vrut să-mi dea până nu zic în maghiară, dar credeți că pot să pronunț vreun cuvânt în limba aia odioasă? Așa că au spus să facem un compromis. Mă pozez cu steagul și primesc o franzelă”, a declarat sincer Hans Klemm.

Nu a fost singura concesie pe care ambasadorul a trebuit s-o facă. Înainte de cină, ungurii l-au obligat să-i dea viză de SUA extremistului de Csibi Barna, dar și să ardă o efigie a lui Avram Iancu, după care l-au pus să bată un român și să strige ”Trianon” în fața prefecturii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 15.09.2016 09:38 Politic

National Cinematografic