Amendament final la dublarea alocaţiilor: Legea se aplică doar copiilor de parlamentar

După mai multe ore de discuții în contradictoriu, deputații și senatorii au ajuns la un compromis care să mulțumească pe toată lumea ba, mai mult, au mărit alocațiile nu de 2 ori ci de zece ori. Din păcate, un amendament la lege spune că mărirea se va aplica doar la copii de parlamentari.

„Ne-am dorit din tot sufletul să mărim alocațiile pentru toată lumea, din păcate bugetul nu ne permite. Așa că vom face majorarea pe etape, prima dată la noi, și dup-aia la pulime”, a declarat un senator PSD. Pentru a ușura procesul legislativ, alocațiile pentru copiii parlamentarilor vor fi plătite în avans, de fioecare dată când aceștia anunță că își doresc să facă unul. Plățile se vor face prin Secretariatul General al Guvernului către birourile parlamentare.

Președintele Klaus Iohannis a declarat că va încerca să retrimită legea în parlament pentru reanalizare, dar a fost atacat imediat de politicieni care au spus „neamțul nu are copii, deci să nu se bage în chestii care nu îl privesc”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
20 mai 2015 16:05

Alte articole

Vezi mai mult