Ameninţare fără precedent a teroriştilor către România: Vom lua ostatecă o piţipoancă!

Motivaţia teroriştilor este legată de afecţiunea poporului român faţă de prostituatele sclipicioase ce apar prin tabloide. „Vă doare-n fund de vreun om de stat, jurnalist sau de vreun muncitor. Dar să nu dea Allah să se certe Bianca cu Cristea că sunteţi toţi praf, beliţi toţi ochii la televizor sau prin tabloide, să aflaţi dacă se împacă sau nu”.

Ameninţarea a venit printr-o înregistrare trimisă pe adresa televiziunii Al Jazeera şi a fost rostită de „Marlboro”, cel care şi-a revendicat atentatele din Alger. Locaţiile posibile pentru atentat nu au fost dezvăluite, cel mai probabil teroriştii urmând să lovească undeva în Dorobanţi. Conform unui raport realizat de serviciile secrete române, teroriştii islamici nu prea ştiu exact ce este o piţipoancă sau ce sex are, pe lista persoanelor pasibile de răpire aflându-se chiar şi designerul Cătălin Botezatu sau cocalarul Mădălin Voicu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
21 ianuarie 2013 08:01

Alte articole

Vezi mai mult